Transformeer je Gedachten

Jij bent zoveel meer dan je denkt

Transformeer je Gedachten

Herken je dit?

N

Je slaapt slecht door de stress van elke dag moeten presteren. Hoe moet je alle ballen hooghouden? Je denkt: dit moet ik toch aankunnen? Iedereen doet het. Je wil zo graag met iemand praten, je bent alleen bang om zwak over te komen.

N

Je hebt een geweldig idee! Eén uur later is het geweldige idee volledig neergehaald door negatieve gedachten: Ik kan het toch niet. Anderen zijn veel beter. Wat moeten ze wel niet van mij denken? Waarom zou ik er überhaupt aan beginnen? Het is toch niet goed.

N

Kan ik het maken om aan te sluiten bij de werkborrel? Nog een persoon erbij… misschien vinden ze het wel raar. Of zitten ze helemaal niet op mij te wachten… ze zijn al met zijn zessen. Ben ik wel leuk genoeg? Ik blijf wel thuis, dan ben ik niemand tot last.

N

Wat een onverwacht compliment over mijn nieuwe outfit! Maar ja… stelt niks voor, toch? Anderen zien er leuker en mooier uit en het was ook nog eens een mega goedkoop jurkje. Zo bijzonder is het nou ook weer niet.

Je voelt dat de gedachten jouw leven beïnvloeden en je wil hier vanaf… maar hoe dan?

Transformatie

Hoe zou het voor je zijn als…

$

Je stap voor stap leert waarom je last hebt van de gedachten, op een simpele, liefdevolle manier.

$

Je leert hoe het herkennen van de gedachten jou gaat helpen om ze los te laten.

$

Je eindelijk geen stress meer krijgt van gesprekken.

$

Er geen eindeloze piekersessies meer zijn voor het slapen gaan.

$

Je leert dat je zo ontzettend goed genoeg bent, zoals je bent.

$

Je dag start met positieve gedachten en dit heerlijk door de hele dag stroomt.

$

Je eindelijk voelt dat je zoveel invloed hebt op jouw gedachten. Dit had je niet verwacht.

$

De gedachten geen meester meer zijn over jou.

Dat is waar jij zo naar verlangt! Jij kan dit bereiken. Want jij bent zoveel meer dan je denkt.

In de online training Transformeer je Gedachten leer ik jou hoe jij de regie terugpakt over jouw gedachten. Hello freedom in your mind!

Alles dat je moet weten over de online training

 Transformeer je Gedachten

=

Start van
de training

Je krijgt meteen toegang tot de online leeromgeving! Why wait when you can start today.

Online
leeromgeving

In 5 modules ga ik jou leren hoe jij je gedachten kan transformeren. Inclusief video, oefeningen, geleide meditaties, opdrachten en reflectiemomenten.

}

Duur van
de training

Je krijgt één jaar toegang tot de online training. Binnen dit jaar kan jij volledig op je eigen tempo leren en groeien!

Voor de complete online training Transformeer je Gedachten is jouw investering slechts € 249,- incl. btw!

YES, ik wil die training volgen!

"

Ontdekkings-call

Laten we kennis maken!

Wil je liever eerst kennismaken en ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Dan plan ik graag een ontdekkings-call met je in! Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Het gesprek is volledig vrijblijvend!

Plan een ontdekkings-call

Transformeer je Gedachten is een super waardevolle training die ik iedereen kan aanraden! Bijna iedereen kent het wel dat je inner critic iets te luidruchtig en te vaak aanwezig is. In deze training leer je hoe je dit kunt veranderen. Claire begeleidt je liefdevol door middel van herkenbare voorbeelden, praktische stappen, en fijne meditaties en helpt je de regie over je gedachten te herpakken. Verder geeft ze veel goede tips die je direct in het dagelijks leven kunt toepassen, waar ik veel aan had! Bedankt!!

Jennifer Michels

Door de training Transformeer je Gedachten ben ik bij de kern van mijn probleem en tegelijkertijd mijn uitdaging gekomen. Ik ben zelfstandig aan de slag gegaan waardoor ik in mijn eigen tempo mijn thema’s heb behandeld. Door in rust uit te zoomen, en het totaalplaatje te overzien heb ik kunnen doorgronden waarom ik steeds weer tegen hetzelfde punt aan liep. Ik kon modules overdoen als ik daar behoefte aan had, waardoor inzichten in een ander licht kwamen te staan. Ik ben meer dan tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat en zou de training zonder te twijfelen nog een keer doen.

Patrick S.

You cannot copy content of this page