Transformeer je Gedachten

Jij bent zoveel meer dan je denkt

Heb jij last van gedachten en overtuigingen die je niet verder helpen? Wil jij liever zelf aan de slag? Dan heb ik voor jou een fijne methode ontwikkeld waardoor jij de regie terug krijgt over jouw gedachten. Dit doe je op jouw eigen tempo met mijn begeleiding in de online training Transformeer je Gedachten.

Transformeer je Gedachten

Herken je dit?

N

Je stapt in de auto en rijdt naar huis. Je hoofd stroomt over van gedachten en je blijft maar piekeren over dat ene gesprek. Waarom zei ik dit?…De ander reageerde geïrriteerd…Jeetje,Kan ik het allemaal wel? Je wil dit graag loslaten, maar hoe dan?

N

Twijfelen is jou niet onbekend. Twijfelen of je het goed doet, een leuke vriend(in) bent, wel genoeg appt om te horen hoe het met de ander gaat en ook nog een leuke partner bent in jouw relatie. Je hebt het gevoel dat je op je tenen loopt en niets goed genoeg doet.

N

Jouw gedachten voelen als een sneltrein zonder tussenstop. Je blijft maar piekeren en je komt ‘s avonds moeilijk in slaap. Je ervaart dat je geen controle hebt over je gedachten terwijl je zo graag wil dat ze een keer rustig zijn.

N

Pfoe, die ene fout…Waarom heb ik die gemaakt? Dit had ik nooit mogen doen. Je gedachten beginnen het over te nemen: Als ik dit al fout doe, dan zal de rest ook niet goed zijn. Wat moeten collega’s wel niet van mij denken? Ik zie er zo tegenop om morgen weer te beginnen.

Je voelt dat de gedachten jouw leven beïnvloeden en je wil hier vanaf… maar hoe dan?

Transformatie

Hoe zou het voor je zijn als…

$

Je stap voor stap leert waarom je last hebt van de gedachten, op een simpele, liefdevolle manier.

$

Je leert hoe het herkennen van de gedachten jou gaat helpen om ze los te laten.

$

Je eindelijk geen stress meer krijgt van gesprekken.

$

Er geen eindeloze piekersessies meer zijn voor het slapen gaan.

$

Je leert dat je zo ontzettend goed genoeg bent, zoals je bent.

$

Je dag start met positieve gedachten en dit heerlijk door de hele dag stroomt.

$

Je eindelijk voelt dat je zoveel invloed hebt op jouw gedachten. Dit had je niet verwacht.

$

De gedachten geen meester meer zijn over jou.

Dat is waar jij zo naar verlangt! Jij kan dit bereiken. Want jij bent zoveel meer dan je denkt.

In de online training Transformeer je Gedachten leer ik jou hoe jij de regie terugpakt over jouw gedachten. Hello freedom in your mind!

Alles dat je moet weten over de online training

 Transformeer je Gedachten

=

Start van
de training

Je krijgt meteen toegang tot de online leeromgeving! Why wait when you can start today.

Online
leeromgeving

In 5 modules ga ik jou leren hoe jij je gedachten kan transformeren. Inclusief video, oefeningen, geleide meditaties, opdrachten en reflectiemomenten.

}

Duur van
de training

Je krijgt één jaar toegang tot de online training. Binnen dit jaar kan jij volledig op je eigen tempo leren en groeien!

Voor de complete online training Transformeer je Gedachten is jouw investering slechts € 29,- incl. btw!

YES, ik wil die training volgen!

"

Laten we kennis maken!

Wil je liever eerst kennismaken en ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? Vul onderstaand formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Het gesprek is volledig vrijblijvend!

Neem contact met me op

Transformeer je Gedachten is een super waardevolle training die ik iedereen kan aanraden! Bijna iedereen kent het wel dat je inner critic iets te luidruchtig en te vaak aanwezig is. In deze training leer je hoe je dit kunt veranderen. Claire begeleidt je liefdevol door middel van herkenbare voorbeelden, praktische stappen, en fijne meditaties en helpt je de regie over je gedachten te herpakken. Verder geeft ze veel goede tips die je direct in het dagelijks leven kunt toepassen, waar ik veel aan had! Bedankt!!

Jennifer

Door de training Transformeer je Gedachten ben ik bij de kern van mijn probleem en tegelijkertijd mijn uitdaging gekomen. Ik ben zelfstandig aan de slag gegaan waardoor ik in mijn eigen tempo mijn thema’s heb behandeld. Door in rust uit te zoomen, en het totaalplaatje te overzien heb ik kunnen doorgronden waarom ik steeds weer tegen hetzelfde punt aan liep. Ik kon modules overdoen als ik daar behoefte aan had, waardoor inzichten in een ander licht kwamen te staan. Ik ben meer dan tevreden met het tot nu toe behaalde resultaat en zou de training zonder te twijfelen nog een keer doen.

Patrick