Helder Empowerment

Over mij

Lange tijd heb ik in angst geleefd. Ik was onzeker en voelde mij nooit goed genoeg. Hierdoor legde ik de lat oneindig hoog en had ik alleen maar oog voor wat er niet goed ging in mijn leven. Ik leefde in de toekomst met alles wat fout kon gaan. Het resultaat: ik bleef maar herhalen in mijn mind, keer op keer, hoe erg het wel niet was als ik een fout had gemaakt, of iets verkeerds had gezegd in mijn ogen. Voor mij een dubbele bevestiging dat ik niet goed genoeg was.

Geld, status, en angst heeft lange tijd mijn leven gedomineerd. Privé en op mijn werk. Maar daarnaast was ik ook sensitief en voelde ik situaties feilloos aan. In plaats van het te zien als kracht, voelde het op dat moment juist als een grote last. Want iemand die vast zit in zijn of haar mind kan het als zodanig ervaren. Tot verschillende levenslessen mij letterlijk door elkaar schudde. Ik ging aan de slag met de overtuiging ‘ik ben niet goed genoeg’. Ik kwam erachter dat mijn verleden en het systeem een grote rol hebben gespeeld in het voeden van deze overtuiging. Terug naar de roots. Wat heb je aangeleerd gekregen wat eigenlijk niet bij je past? Hoe ben je gevormd en vervreemd geraakt van je authentieke zelf? Laag voor laag heb ik de oude pijn van mij afgepeld. Met behulp van coaches, therapeuten, trainingen volgen en ook voor een groot deel zelf aan de slag gaan met oude patronen. En wat een journey was dat. Hoe vaak ik wel niet gedacht heb: waarom ik? Waarom moet ik al deze moeilijke stukken aangaan? Houdt het dan nooit op? Ik had nog geen acceptatie en liefde voor het proces waar juist de magie in plaatsvindt. Ik was boos, gefrustreerd en kon niet accepteren dat de donkere stukken maar bleven komen.

Tot ik het begon te begrijpen. Levenslessen blijven komen en gebeuren met een reden. Jij mag ze omarmen en de groei ervaren. Het donker en licht met liefde aankijken. En weet dat boosheid er net als alle andere emoties mag zijn! Het is de kunst om die boosheid om te zetten en anders naar de situatie te gaan kijken, hoe zwaar en intens de situatie ook is. Als je dit een paar jaar geleden tegen mij had gezegd dan had ik je waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar nu snap ik het.

En ik snap nu ook waarom ik de levenslessen heb gekregen. Ik begrijp waarom de patronen er zijn en geef niemand meer de schuld. Iedereen heeft een rugzak met wat zij aangeleerd hebben gekregen. Je ouders, vrienden, vriendinnen, collega’s enzovoorts. Patronen die van generatie op generatie door worden gegeven. Maar jij kan dit gaan doorbreken. Jij hebt de regie over jouw mind en leven. En ik ben er om jou te helpen. Ik ben er om op een toegankelijke, heldere en liefdevolle manier jou te begeleiden naar je ware zelf. Alles waar ik jaren over heb gedaan om het te leren heb ik voor jou samengevat in de Layers of Life Online Training. Ik breng het over vanuit ervaring. Zodat jij de kickstart krijgt met alle waardevolle lessen die ik bij meerdere teachers heb geleerd.

Niets is toeval. Jij bent al heel. Je ziet het alleen nog niet. En daarom ben jij nu hier. Jij bent op het juiste moment op de juiste plek. Ik gun het jou met al mijn liefde om de Layers of Life af te pellen. Terug naar jouw authentieke zelf waar jij weer in verbinding staat met je gevoel en durft te varen op je intuïtie. Terug naar de wijsheid die altijd al in jou heeft gezeten.

 

Veel liefs,

Claire

You cannot copy content of this page