Helder Empowerment

Over mij

“Als ik het kan, kan jij het ook!” en mijn passie is om jou te helpen om oude shit los te laten. Jij bent zoveel meer dan je DENKT!

Daar zat ik dan in 2018 op de bank als opgebrande workaholic. Gewoon hard werken, niet zeuren en doorgaan was mijn levensmotto. Want zo hoort het toch? Diep van binnen was ik hartstikke onzeker over mezelf. Ik twijfelde bij alles of het wel goed genoeg was. Van een handeling op het werk tot een gesprek met een vriendin. Mijn lichaam was gespannen en ik had zo veel last van hoofdpijn. Tot ik op de bank belandde met een razende sneltrein van gedachten gevoed door angst en onzekerheid. Het enige wat ik kon was huilen. In mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige heb ik veel geleerd over de psyche. Nooit had ik verwacht nu zelf aan de beurt te zijn voor een sessie met de psycholoog…. Help! De sluis waar 29 jaar aan opgekropte emoties en negatieve gedachten tegenaan drukten, ging in volle vaart open. Ik zal alvast verklappen dat de gedachte ‘Waar ben ik aan begonnen?’ zeer vaak door mijn hoofd spookte.

Wat was het pijnlijk om mezelf, mijn gedachten en gevoel onder ogen te komen en wat ben ik door een diep donker dal gegaan. Ik leerde dat mijn angsten en de overtuiging niet goed genoeg te zijn helemaal niet bij mij horen. De gedachten en overtuigingen zijn aangeleerd in mijn leven. En mijn oren klapperden toen ik hoorde dat het aanleren al van jongs af aan begint. Door therapie, verschillende coaches en zelfontwikkeling ben ik steeds een laag dieper gegaan. Ik kan je met trots en een dikke glimlach op mijn gezicht vertellen dat de niet helpende gedachten mijn leven niet meer beïnvloeden! Ik voel me eindelijk weer de Claire die verstopt zat onder al die aangeleerde laagjes. Ik ben goed genoeg en ook nog eens een liefdevol, leuk mens! En toen kwam het besef ‘Hé…. als ik dit kan, dan kunnen veel meer mensen dit toch leren??’ En dat is precies wat ik jou gun: losbreken uit niet helpende gedachten en overtuigingen op een laagdrempelige manier. Geen moeilijke taal of theoretische teksten. Een training geschreven vanuit mijn kennis over de psyche en nog belangrijker: mijn eigen bak aan ervaring om de gedachten en overtuigingen LOS te laten. Ik weet namelijk als geen ander hoe het kan voelen wanneer je vastzit in je gedachten. En wat voelt het licht om te ZIJN wie ik daadwerkelijk ben!

Als ik het kan, kan jij het ook!

 

Veel liefs,

Claire

Meer over mij

Dit is Claire

$

Enthousiast, stralend en dat kan aanstekelijk werken!

$

Woont samen met haar vriend in een droomhuis met een prachtig bos in de tuin

$

Spiritueel en nuchter. Yes, het kan allebei naast elkaar bestaan

$

Verliefd op het leven

$

Gek op persoonlijke ontwikkeling. Never-ending beautiful process

$

Empathisch en super sensitief

$

Een ster in de keuken en trotse eigenaresse van een moestuin

$

Vrijheid staat op nummer 1

$

Gaat hard op gezelligheid en net zo hard op rust

$

Kan niet genoeg reizen en ontdekken

$

Loopt het liefst op blote voeten door de natuur

Ik gun jou de rust van mijn gedachten!

Iedereen draagt gedachten en overtuigingen met zich mee die je niet verder helpen en je blokkeren. Ik geloof dat jij de overtuigingen zelf aan kan kijken en kan doorbreken met behulp van mijn methode. Door mijn eigen ontwikkeling weet ik waar je staat en hoe dat voelt. Ik gun jou de bevrijding en de rust die ik zelf heb ervaren. Je krijgt de regie terug over jouw gedachten, en nog belangrijker…jouw leven, door op jouw eigen tempo met mijn begeleiding de online training Transformeer je Gedachten te volgen.

Wil je meer weten? Ik sta klaar voor jou. Neem hier contact met me op of plan een ontdekkings-call met me in via onderstaande knop. Ik hoor heel graag van je!

Laten we kennismaken!

Het gesprek is volledig vrijblijvend.

You cannot copy content of this page