Helder Empowerment

Over mij

Claire Dielissen

Jij bent zoveel meer dan je DENKT!

Daar zat ik dan in 2018 op de bank als opgebrande workaholic. Gewoon hard werken, niet zeuren en doorgaan was mijn levensmotto. Want zo hoort het toch? Diep vanbinnen was ik hartstikke onzeker over mezelf. Ik twijfelde bij alles of het wel goed genoeg was. Van een handeling op het werk tot een gesprek met een vriendin. Mijn lichaam was gespannen en ik had zo veel last van hoofdpijn. Tot ik op de bank belandde met een razende sneltrein van gedachten gevoed door angst en onzekerheid. Het enige wat ik kon was huilen. In mijn werk als psychiatrisch verpleegkundige heb ik veel geleerd over de psyche. Nooit had ik verwacht nu zelf aan de beurt te zijn voor een sessie met de psycholoog….Help!

Ik leerde dat mijn angsten en de overtuiging niet goed genoeg te zijn helemaal niet bij mij horen. De gedachten en overtuigingen zijn aangeleerd in mijn leven. En mijn oren klapperden toen ik hoorde dat het aanleren al van jongs af aan begint.

Door therapie, coaching en zelfontwikkeling ben ik steeds een laag dieper gegaan. Dit heb ik als mooi, maar ook erg confronterend ervaren. Met je problemen aan de slag gaan is niet altijd leuk. Al wil ik voor geen goud meer terug naar het begin.

Toch merkte ik dat de gedachten en overtuigingen terugkwamen, vooral in periodes waarin ik moe was of veel op mijn bord had. Totdat ik hoorde van NEI therapie. Ik leerde welke emotie ik in het hier en nu ervaarde, maar nog veel belangrijker: op welk moment de emotie vastgezet is in mijn lichaam. Door de oorzaak van de emotionele blokkade uit mijn systeem te halen werd de klacht letterlijk opgelost! Ik voel me eindelijk weer de Claire die verstopt zat onder al die laagjes.

Verbaasd en verrast door de snelle, effectieve NEI methode maakte dit mij nieuwsgierig naar meer. De beslissing om de opleiding tot NEI therapeut te volgen was snel gemaakt, want ik gun het jou om de regie terug te krijgen over jouw leven! Ben jij ook benieuwd wat NEI voor jou kan betekenen? 

Veel liefs,

Claire

Neem contact met me op